Bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor uw hout- of betonvloer binnenshuis?

FinnColors vloerenverf Akva is een hoge kwaliteit vloerenverf uit Finland, die makkelijk te verwerken is. Deze speciale vloerenverf is een waterbasis vloerenverf van zeer hoge kwaliteit, speciaal voor het dekkend schilderen van hout- en betonvloeren binnenshuis. Gemiddeld hoeft een vloer dan pas na 10 jaar of langer weer geschilderd te worden. Deze vloerenverf bevat geen oplosmiddelen en brengt een minimale geurbelasting met zich mee. Het is dus zowel prettig voor u als schilder als het milieu.

Kenmerken:

  • Zeer slijt,- stoot- en krasvast
  • Mooie zijde-matte uitstraling
  • Hoog dekvermogen
  • 100% in Finland geproduceerd
  • Duurzaam voor zowel mens als milieu
  • Product is op waterbasis, geurloos en sneldrogend
  • Geschikt voor o.a. hout- en betonvloeren vloeren, parketvloeren, trappen, deuren en ramen binnenshuis.
  • Geen grondverf benodigd.

Met onze zeer duurzame Finse vloerenverf worden vloeren op een zeer goede wijze beschermd tegen vuil, krassen en slijten alsmede andere zware belasting. Het is uitstekend bestand tegen voortdurende belasting door o.a. speelgoed en belasting door schoenen en hakken. Al generaties lang gebruiken de Finnen deze watergedragen verf voor hun vloeren. Het zorgt voor zowel een strak als natuurlijk resultaat, is makkelijk om aan te brengen en eenvoudig schoon te maken.

Voorbeeldplank dekkende vloerenverf Akva

Deze vloerenverf is in alle dekkende kleuren verkrijgbaar. De meest gangbare kleurensystemen zijn RAL en NCS, waar er sprake is van een zeer ruime keuze. Door de kwaliteit van de verf blijft de kleur gegarandeerd heel lang fris en helder. Mocht u op zoek zijn naar transparante, kleurloze vloerlak, klik dan hier

Opzoek naar dekkende vloerenverf?

Milieuvriendelijke Vloerverf Akva

De FinnColors producten worden op een zeer duurzame en milieuvriendelijke wijze geproduceerd, met veel aandacht voor het milieu. FinnColors maakt voornamelijk verf op waterbasis en er worden geen giftige stoffen gebruikt in het productieproces. De verf is hierdoor niet of nauwelijks belastend voor mens en milieu. 

*Het M1 symbool geeft in Finland een zeer lage uitstoot aan (de beste categorie). Goed binnenklimaat vereist dat in Scandinavie in alle stadia van ontwerp, constructie en exploitatie rekening wordt gehouden met problemen met de binnenlucht. De uiteindelijke kwaliteit wordt onder meer beïnvloed door de bouwmaterialen van het interieur. De emissieclassificatie van bouwmaterialen in Finland stelt eisen aan materialen die in normale werk- en woonruimtes worden gebruikt in termen van een goede binnen-luchtkwaliteit. In de classificatie worden bouwmaterialen onderverdeeld in drie categorieën, waarvan M1 de beste is. De M1-markering geeft aan dat het product is getest in een onafhankelijk laboratorium en dat het voldoet aan de eisen voor categorie M1 op de leeftijd van vier weken onder gestandaardiseerde testomstandigheden.