Digna Santing en Ronald Bosma: ” Wij zijn sinds 2021 eigenaar van camping Padjelanta, een natuurlijk gelegen camping in Drenthe, waar we chalets, safaritenten en glamping-tenten verhuren. Onze camping staat voor natuur, rust en ruimte; op de camping staan veel houten gebouwen.

De naam Padjelanta komt van Badjelannda, Samisch voor ‘het hoge land’ of ‘zomerweide’. In de zomer brengen de Sami hun kuddes rendieren naar een ‘Padjelanta’ waar de westenwind de insecten verjaagt. Daarnaast is het de naam van een 210.000 hectare groot natuurpark in Noord-Zweden. Wij zijn de 3e generatie eigenaren die het gedachtengoed en de Scandinavische uitstraling van de camping in stand hout.

Al onze Scandinavische gebouwen zijn geschilderd in die typisch Zweeds rode kleur, met het product Woodtex Opaque. Dit product is ontzettend makkelijk om aan te brengen en te onderhouden. Het schildert gemakkelijk en de kwaliteit is erg goed, wat wel blijkt uit de zeer lange onderhoudstermijnen die we realiseren. En natuurlijk past de uistraling van de verf, waarbij de houtnerf zichtbaar blijft, heel goed bij de uitstraling van de cdamping!”

Bestel hier Woodtex Opaque: