Eigenaar recreatiepark Elfbergen

“Als eigenaar van een vakantiepark met 25 chalets hecht ik waarde aan goede kwaliteit en bescherming van het hout. De producten van FinnColors voldoen hier volledig aan. Het laat de houtnerf mooi zichtbaar en de verf ‘ademt’, waardoor het hout beter beschermd wordt. Wij gebruiken de dekkende verf Woodtex Opaque. Gemiddeld krijgt ieder chalet om de 9-10 jaar een nieuwe laag. Hoewel de beits dan nog goed zit en de kleur ook nog mooi is, is een schilderbeurt eigenlijk geen ‘must’. Maar het geeft toch weer een lekker fris effect.

De Woodtex Opaque smeert ontzettend makkelijk. Ik gebruik hiervoor altijd een brede kwast. Het vloeit heel mooi uit zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien is het gemakkelijk bij te werken. Wij gebruiken FinnColors al vanaf de start dat we hier zitten, ruim 20 jaar, voor alle huisjes en chalets. Ook onze gasten zijn erg tevreden.

Na 9 à 10 jaar, als we weer schilderen, hoeven we ter voorbereiding alleen schoon te maken. Voordeel van FinnColors is dat de oorspronkelijke laag dan niet verwijderd hoeft te worden. Ik raad iedereen dit product aan, vanwege het gebruiksgemak, de prachtige kleuren en de kwaliteit.”

 

Leave a comment