“Wij hebben een huisje op vakantiepark Langeloerduinen in Norg. Een prachtige plek midden in het bos. Ons huisje is gebouwd met Douglas hout, we hebben dit zelf laten ontwerpen, met o.a. openslaande deuren en een slaapkamer beneden.

We wilden een beits met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, waarbij de prachtige houtstructuur van ons hout zichtbaar bleef. En het mocht zeker geen glanzende verf zijn.

Omdat we een leeftijd hebben bereikt waarop we zo weinig mogelijk onderhoud willen plegen, was dit ook een belangrijk criterium bij onze keuze voor FinnColors. Uiteindelijk kozen we voor de kleur ’Linnen’ op de wanden en de kleur ’Koraal’ op de dakoverschotten. We krijgen zeer veel positieve reacties, zowel over de kleur maar ook over de houtstructuur die zichtbaar blijft.

Op de vloeren binnen hebben we matte Finse vloerlak gebruikt. Dit is eveneens een geurloos en zeer natuurlijk ogend product. We hebben al het hout in de winter al behandeld, zo konden we in de winter en het vroege voorjaar al starten met de bouw. Al met al zijn we zeer tevreden met onze keuzes.”

Familie Rinzema

Bestel hier Woodtex Opaque: