Als professioneel schildersbedrijf werken wij met de allerbeste materialen. Voor houten woningen, blokhutten en tuinhuizen e.d., maar vooral ook gevelbetimmeringen, gebruiken wij naar volle tevredenheid de matte, dekkende beits van FinnColors. Als liefhebber van Scandinavie wist ik reeds dat daar de allerbeste buitenproducten worden gemaakt.

Het mooie aan deze beits is toch de uistraling. In tegenstelling tot een andere Scandinavische beits waar wij mee werkten, blijft de houtnerf na het beitsen heel mooi zichtbaar. Dit geeft een hele natuurlijke look. Met de steeds extremere weersomstandigheden en temperatuurverschillen in korte tijd, kan deze beits ook veel meer hebben; het is flexibel en damp-open, waardoor het in tegenstelling tot gewone verf niet zal gaan bladderen en scheuren.

De beits is iets dunner dan andere producten waar wij eerder mee werkten en verwerkt erg gemakkelijk! Er is behalve eventueel schoonmaken van het hout geen voorbehandeling nodig.

Wij gebruiken de beits, behalve voor de volledig houten objecten, veel op gevelbetimmeringen. We schuren de oude alkyd-verf dan volledig weg, zodat men kan overstappen op dit zeer onderhoudsarme product.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de beits. We horen vaak dat het die gewenste matte, natuurlijke look aan het hout geeft. Enkele projecten die we er hier in ’onze’ Friese stad Sloten mee uitvoerden, zijn o.a. de brandweerkazerne en molen ’De Kaai’, een karakteristieke korenmolen uit 1755. In overleg met het technisch adviesburo werd Woodtex Opaque gekozen als de beste beits voor dit project.

Wij als schildersbedrijf, maar met name ook onze klanten, zijn zeer tevreden over FinnColors en bevelen de producten ten zeerste aan!

Bestel hier Woodtex Opaque: