“Als eigenaar van een vakantiepark met 30 houten chalets hecht ik veel waarde aan goede kwaliteit. De bescherming van het hout dient uitstekend te zijn. De producten van FinnColors voldoen hier volledig aan. Wij gebruiken de dekkende beits Woodtex Opaque; deze beits laat de houtnerf mooi zichtbaar én de beits ’ademt’, waardoor de beits langer mooi blijft maar ook veel langer beschermd wordt, zonder dat er scheur- of bladdervorming plaatsvindt.

Gemiddeld krijgt ieder chalet om de 10 jaar een nieuwe laag. Omdat dat de beits dan nog goed zit en de kleur ook nog mooi is, is een schilderbeurt eigenlijk geen ’must’. Maar toch geeft het weer een lekker fris effect.

De Woodtex Opaque smeert ontzettend makkelijk. Ik gebruik hiervoor altijd een brede kwast.

Het vloeit heel mooi uit zonder dat er je hier veel moeite voor hoeft te doen. Bovendien is het gemakkelijk bij te werken. Wij gebruiken FinnColors al vanaf de start dat we hier zitten, inmiddels zo’n 30 jaar, voor alle huisjes en chalets. Ook onze gasten zijn erg tevreden.

Als we na 10 jaar weer gaan schilderen, hoeven we ter voorbereiding alleen even schoon te maken met water. Voordeel van de FinnColors producten is dat de oorspronkelijke laag dan niet verwijderd hoeft te worden. Ik raad iedereen dit product aan, vanwege het gebruiksgemak, de prachtige kleuren en uitstekende kwaliteit”.

Bestel hier Woodtex Opaque: