Bent u op zoek naar een  dekkende verf voor uw hout- of betonvloer?

In Finland worden de beste water-gedragen vloerverven gemaakt. Dit komt doordat men in Scandinavië als sinds mensenheugenis met hout- en betonvloeren werkt, veel vaker dan in Nederland, en deze verf geperfectioneerd hebben.  Het duurzaam beschermen van hout en beton zit de Finnen in de genen.

Waarom een vloer verven?

Het verven van een vloer is zowel een snelle als makkelijke manier om een vloer die strakke, schone en frisse uitstraling te geven.  Een goede vloerenverf beschermt niet alleen tegen vuil en water, maar is ook krasvast én makkelijker schoon te maken. Het zorgt dus voor zowel een strak als natuurlijk resultaat én is makkelijk om aan te brengen.

Hoe maakt onze Finse vloerenverf nog meer het verschil?

FinnColors vloerverf Akva is een hoge kwaliteit vloerverf uit Finland die makkelijk te verwerken is. Deze speciale water-gedragen vloerenverf, speciaal voor het dekkend schilderen van hout- en betonvloeren binnenshuis, is een goede oplossing voor uw vloer.  Bovendien is deze Finse vloerverf kras- en slijtvast.

Gemiddeld hoeft een vloer dan pas na 10 jaar of langer weer geschilderd te worden. Deze vloerverf bevat geen oplosmiddelen en brengt een minimale geurbelasting met zich mee. Het is dus zowel prettig voor u als schilder als het milieu.

Kenmerken:

  • Zeer slijt,- stoot- en krasvast
  • Mooie zijde-matte uitstraling
  • Hoog dekvermogen
  • 100% in Finland geproduceerd
  • Duurzaam voor zowel mens als milieu
  • Product is op waterbasis, geurloos en sneldrogend
  • Geschikt voor o.a. hout- en betonvloeren vloeren, parketvloeren, trappen en deuren binnenshuis
  • Geen grondverf benodigd.

Met onze zeer duurzame Finse vloerverf worden vloeren op een zeer goede wijze beschermd tegen vuil, krassen en slijten alsmede andere zware belasting. Het is uitstekend bestand tegen voortdurende belasting door bijv. speelgoed en belasting door schoenen en hakken. Al generaties lang gebruiken de Finnen deze water-gedragen verf voor hun vloeren.

Kleuren

Deze vloerverf is in alle dekkende kleuren verkrijgbaar. De meest gangbare kleurensystemen zijn RAL en NCS, waar er sprake is van een zeer ruime keuze. Door de kwaliteit van de verf blijft de kleur gegarandeerd heel lang fris en helder. Mocht u op zoek zijn naar transparante, kleurloze vloerlak, klik dan hier

Opzoek naar Ovika Vloerverf Akva?
Koop hier uw vloerenverf

Review:

De familie Lyklema uit Balk schilderde hun vloer in de kleur basis-wit. ”Ovika Akva vloerenverf is ontzettend makkelijk aan te brengen, wij zijn super tevreden”.  De verf zelf is geurloos, blijft mooi van kleur en is goed bestand tegen intensief gebruik in o.a. woonkamer en keuken.

Milieuvriendelijke Vloerenverf Akva

De FinnColors producten worden op een zeer duurzame en milieuvriendelijke wijze geproduceerd, met veel aandacht voor het milieu. FinnColors maakt voornamelijk verf op waterbasis en er worden geen giftige stoffen gebruikt in het productieproces. De verf is hierdoor niet of nauwelijks belastend voor mens en milieu.

*Het M1 symbool geeft in Finland een zeer lage uitstoot aan (de beste categorie). Goed binnenklimaat vereist dat in Scandinavië in alle stadia van ontwerp, constructie en exploitatie rekening wordt gehouden met problemen met de binnen-lucht. De uiteindelijke kwaliteit wordt onder meer beïnvloed door de bouwmaterialen van het interieur. De emissieclassificatie van bouwmaterialen in Finland stelt eisen aan materialen die in normale werk- en woonruimtes worden gebruikt in termen van een goede binnen-luchtkwaliteit. In de classificatie worden bouwmaterialen onderverdeeld in drie categorieën, waarvan M1 de beste is. De M1-markering geeft aan dat het product is getest in een onafhankelijk laboratorium en dat het voldoet aan de eisen voor categorie M1 op de leeftijd van vier weken onder gestandaardiseerde testomstandigheden.